Șuncă De Tigaie Cu Salsa Picantă De Piersici

Sunca de tigaie cu salsa picantă de piersici necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 373 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr brun, ardei jalape, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salsa dulce și picantă de piersici, Nachos de tigaie cu pui picant de Salsa Verde, și Somon înnegrit cu Polentan Cheesy și piersic picant + salsa de porumb Chard pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; deoparte.
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați 2 felii de șuncă și gătiți 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procesul cu restul de 2 felii de șuncă.
Adăugați amestecul de piersici în tigaie; gătiți 5 până la 6 minute, amestecând frecvent sau până când piersicile sunt bine încălzite și lichidul este siropos.
Așezați 1 felie de șuncă pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 1/3 cană de salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.