Șuncă De Paște
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 1,25 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 242 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, marmeladă de portocale, 2 șuncă complet gătită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, marmelada și muștarul; pus deoparte. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant de 1/2 in. adânc; introduceți un cuișor întreg în centrul fiecărui diamant.
Așezați șunca tăiată cu fața în jos pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 325 km / h timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 140 km / h.
Coaceți 45 de minute mai mult, perindând cu glazură la fiecare 15 minute.
Serviți glazura rămasă cu șuncă feliată.