Ștrudel cu șuncă și brânză
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de înlocuitor de ou, pătrunjel, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați șuncă; se încălzește.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza elvețiană și 2 linguri de parmezan până se topește elvețianul; pus deoparte. Într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți și amestecați înlocuitorul de ou la foc mediu până când este complet setat. Se amestecă în amestecul de brânză.
Pentru fiecare strudel, așezați o foaie de aluat filo pe suprafața de lucru cu o latură scurtă orientată spre dvs. (păstrați aluatul rămas acoperit cu hârtie cerată pentru a evita uscarea). Înveliți aluatul cu spray de gătit; pliați pe jumătate pe lungime. Se acoperă cu spray de gătit; spritz cu spray cu aromă de unt.
Se presară cu 1 linguriță pesmet.
Răspândiți un amestec de ouă peste treimea inferioară a aluatului până la 3/4 in. de jos și laturi. Îndoiți în laturi.
Rulați aluatul, începând de la capăt cu amestecul de ouă.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă. Se acoperă cu spray de gătit; spritz cu spray cu aromă de unt.
Se coace la 375 la 15-18 minute sau până se rumenesc și umplutura se încălzește (umplutura se poate extinde și ieși din aluat în timpul coacerii).
Presărați fiecare cu pătrunjel și parmezan rămas.