Șerbet Portocaliu De Sânge

Șerbet Portocaliu De Sânge
Șerbetul portocaliu de sânge este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 2 și costă 3,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1316 calorii. 266 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână sare, sirop de porumb limpede, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Șerbet Portocaliu De Sânge, Șerbet De Lapte Cu Portocale De Sânge, și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, amestecați împreună suc de portocale din sânge, coajă, smântână, sirop de porumb și zahăr până când zahărul este complet dizolvat. Se amestecă sare după gust. Dacă portocalele de sânge nu au fost răcite, răciți amestecul la frigider timp de 2 până la 3 ore până când este foarte rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale Din SângeSuc De Portocale Din Sânge
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Amestec putinei conform instrucțiunilor producătorului.
3
Se servește imediat ca moale se servește sau se transferă într-un recipient etanș și se răcește la congelator timp de cel puțin 4 ore pentru o textură mai fermă.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista