Înghețată Mocha Latte

Mocha Latte inghetata este un fără gluten desert. Această rețetă servește 20 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți amidon de porumb, pastă de fasole de vanilie, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mocha Latte Fudge Swirl Înghețată, Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, și prajituri Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-o cratiță grea mare. Treceți treptat în lapte și frișcă. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, 10-12 minute sau pana cand amestecul se ingroasa usor.
Bateți gălbenușul de ou până se îngroașă ușor. Treceți treptat aproximativ 1 cană amestec de cremă fierbinte în gălbenuș.
Adăugați amestecul de gălbenuș în amestecul de cremă rămas, amestecând constant.
Bateți în pastă de fasole de vanilie. Se răcește 1 oră, amestecând ocazional.
Puneți folia de plastic direct pe amestecul de cremă și răciți 8 până la 24 de ore.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți pecanele într-un singur strat într-o tigaie superficială 8 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând o dată la jumătatea drumului. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Se toarnă amestecul de cremă răcită în recipientul congelator al unui 1 1/2-qt. aparat electric de înghețată și înghețați conform instrucțiunilor producătorului. (Instrucțiunile și timpul pot varia.) Înainte de a transfera înghețata într-un recipient etanș pentru congelare ulterioară, amestecați pecanele și ciocolata.
* Extractul de vanilie poate fi înlocuit.