Înghețată De Piersici Fără Gătit
Nu-bucătar piersic inghetata ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 3 și costă 1,89 USD pe porție. O porție conține 676 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de lapte evaporat, suc de lămâie, nectar de piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Arderea în jos Bucătărie cu povești de un bucătar Ore suplimentare în timp ce face cupe crema de piersici, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 3 ingrediente într-un ulcior de 2 litri sau într-un castron mare până se omogenizează. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Procesați piersicile cu zahăr, suc de lămâie și sare într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de lapte cu nectar de piersici.
Turnați amestecul de lapte în recipientul congelator al unui aparat de înghețată electric de 1 litru și congelați conform instrucțiunilor producătorului. (Instrucțiunile și orele vor varia.)
Scoateți recipientul cu înghețată din aparatul de înghețată și puneți-l în congelator 15 minute.
Transferați într-un recipient etanș; congelați până la ferm, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit un producător Rival de înghețată cu găleată din plastic durabil de 4 litri și un producător automat de iaurt înghețat Cuisinart-înghețată și Sorbet.