Înghețată De Dovleac Gingersnap
Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, scorțișoară măcinată, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Înghețată De Dovleac Fără Putină, Înghețată De Dovleac Gingersnap, și Înghețată De Dovleac Gingersnap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele, cu excepția gingersnaps și bourbon într-un castron pentru a amesteca. Se strecoară într-un aparat de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului.
Răsturnați înghețata într-un castron și amestecați ghimbirul și bourbonul. Congelați, acoperiți, până când se poate scoate, 2 1/2 ore și până la 1 săptămână (gingersnaps se înmoaie oarecum după 1 zi).
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-urile Gingersnap. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "