Înghețată De Ciocolată Cu Cireșe
Nevoie de un desert fără gluten? Înghețata de ciocolată cu cireșe ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 434 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, rom, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata, și Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cireșele, 2 linguri de zahăr și romul într-o cratiță medie și gătiți la foc mediu-mare până la sirop, aproximativ 20 de minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider până la rece, cel puțin 2 ore.
Între timp, încălziți laptele și restul de 1/2 cană de zahăr într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mic. Treceți treptat aproximativ 1/2 cană din amestecul de lapte cald în ouă, apoi amestecați amestecul de ouă în cratiță. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul acopera o lingura si inregistreaza 168 grade F pe un termometru cu bomboane, aproximativ 15 minute.
Se scoate de pe foc; se adaugă ciocolata semidulce și neîndulcită și untul și se lasă deoparte până se topește ciocolata, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul de ciocolată într-un blender și piureul până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare și se amestecă smântâna grea și vanilia. La frigider până la răcire, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Puneți amestecul de ciocolată răcit într-un producător de înghețată. Se strecoară amestecul de cireșe, rezervând siropul. Când înghețata este foarte groasă, adăugați cireșele și continuați să bateți până când sunt încorporate.
Transferați într-un recipient sigur pentru congelator.
Se strecoară în siropul de cireșe rezervat și se învârte cu o lingură. Acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
Fotografie de Andrew Purcell