Înghețată De Cafea Mojito Cu Mentă
Menta Mojito inghetata de cafea este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 322 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână boabe de cafea măcinate grosier, ciocolată, rom și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, Menta Mojito, și Mojito Cafea Granita.
Instrucțiuni
Încălziți laptele, cafeaua măcinată, 1/4 cană zahăr brun și mentă într-o cratiță la foc mic până se încălzește, 7 până la 10 minute.
Bateți gălbenușurile de ou și restul de 1/2 cană de zahăr brun într-un bol; bateți încet aproximativ 1 cană amestec de lapte fierbinte.
Turnați amestecul de gălbenuș de ou în cratiță și continuați să încălziți până când crema se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Aliniați o sită cu cheesecloth și strecurați crema într-un castron mare; aruncați solidele.
Bateți smântâna grea în cremă. Acoperiți și refrigerați până la răcire, 4 până la 5 ore.
Se amestecă romul și ciocolata în cremă răcită și se toarnă într-un aparat de înghețată. Înghețați conform instrucțiunilor producătorului.