Înghețată De Arțar-Smochin
Maple-Fig înghețată este un fără gluten și lacto ovo vegetarian desert. O porție conține 608 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sirop de arțar, gălbenușuri de ou, smântână și frișcă grea. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bun. Încearcă Înghețată De Arțar-Smochin, Înghețată De Smochine, și Maple Bacon Ice Cream {Nu Este Necesar Un Producător De Înghețată!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: producător de înghețată
Aduceți 2 căni de apă și smochinele la foc mic într-o cratiță mică grea la foc mare. Acoperiți și reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, rotind ocazional, până când smochinele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Transferați smochinele și 1/2 cană din lichidul de gătit într-un robot de bucătărie (sau adăugați puțină apă pentru a face 1/2 cană). Amestecați până când smochinele sunt curățate și nu rămân bulgări mari.
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se răcește. (Piureul de smochine se poate face cu 1 săptămână înainte.)
Bateți frișca, zahărul, siropul de arțar, sarea și gălbenușurile de ou într-o cratiță mare și grea până se omogenizează.
Bateți la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi o lingură (iar temperatura înregistrează 170 grade F până la 180 grade F), 4 până la 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți imediat 1/2 cană din piureul de smochine în cremă, rezervând piureul de smochine rămas.
Transferați crema într-un castron și răciți-o descoperită până se răcește, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Bateți smântâna și țuica.
Procesați crema într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un castron, acoperiți bine și congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore și până la 3 zile.
Scoateți înghețata în cupe sau boluri. Puneți deasupra niște sos de arțar-smochin, presărați cu nuci de pin și serviți.
Se amestecă piureul de smochine, siropul de arțar și coniacul într-un castron mic până se omogenizează. Acoperiți și răciți până când este necesar. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte.)
Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, băutură alcoolică și categorie de produse alimentare. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca St. Francis Old Vines Zinfandel. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![St. Francis Old Vines Zinfandel]()
St. Francis Old Vines Zinfandel
Când spunem" viță de vie veche", ne referim la viță de vie de cel puțin cincizeci și adesea până la o sută de ani. Am găsit o serie de podgorii mici în județul Sonoma care datează de la începutul secolului trecut. Din cauza vârstei lor mari, aceste parcele produc mai puțin de patru tone pe acru de fructe excepțional de concentrate. Vițele Petite Sirah și Alicante Bouschet plantate printre Zinfandel adaugă textură și culoare amestecului de câmp. "Am avut recolta târziu, astfel încât o parte din struguri au devenit stafide, intensificând și mai mult aromele varietale. Odată zdrobit, vinul este fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil timp de douăsprezece până la optsprezece zile, apoi îmbătrânit în butoaie noi de stejar American de la douăsprezece până la cincisprezece luni. Vinul este ținut încă patru până la opt luni după îmbuteliere. Acesta este un zin plin, stratificat, cu arome complexe de cireșe negre, zmeură și piper negru care se desfășoară pe gust."