Înghețată Cu Piper Alb
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 138g de grăsime, și un total de 1692 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,49 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, fasole de vanilie, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată Cu Brânză De Căpșuni.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combinați crema, jumătate și jumătate și fasolea de vanilie.
Bateți ardeiul alb și amestecați amestecul ocazional pentru a vă asigura că nu arde pe fund. Când amestecul ajunge la foc mic (nu lăsați-l să fiarbă), opriți focul. Puneți deoparte pentru a infuza timp de 10 până la 15 minute. Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul.
Amestecând constant, turnați încet amestecul de cremă încă fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând constant cu o lingură de lemn. La 160 de grade F, amestecul va da un puf de abur. Când amestecul ajunge la 180 de grade F, acesta va fi îngroșat și cremos, ca eggnog. Dacă nu aveți un termometru, testați-l prin scufundarea lingurii de lemn în amestec. Treceți degetul pe spatele lingurii. Dacă banda rămâne limpede, amestecul este gata; dacă marginile se estompează, amestecul nu este suficient de gros. Când este gata, scoateți-l rapid de pe foc.
Umpleți jumătate un castron mare cu apă cu gheață. Se strecoară amestecul într-un bol mai mic pentru a-l netezi și a îndepărta fasolea de vanilie. Odihniți vasul mai mic în apa cu gheață și lăsați amestecul să se răcească, amestecând des, apoi continuați conform instrucțiunilor producătorului de înghețată.