Înghețată Cu Caramel De Bere
Bere Caramel inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 235 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare kosher, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Aluat de bere Crepe portocalii cu sos de Caramel de bere, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță cu fundul greu, încălziți zahărul, umezit cu două linguri de apă, la înălțime.
Lăsați zahărul să se topească, să buleze și să se caramelizeze netulburat până ajunge la un chihlimbar bogat, întunecat, rotind tigaia pentru a evita punctele fierbinți.
Lăsați zahărul să fumeze timp de 3 secunde, apoi amestecați rapid untul și dați focul la minim.
Când untul este complet încorporat, amestecați încet smântâna și laptele. Zahărul se va aburi și va face bule. Dacă zahărul se prinde, amestecați la foc mic și se va dizolva complet în lactate.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou până se combină foarte bine.
Adăugați aproximativ 2/3 cană de amestec de lactate la gălbenușuri câte o oală, amestecând constant, apoi bateți amestecul de gălbenușuri înapoi în cratiță. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand crema se ingroasa pentru a acoperi spatele unei linguri si un deget glisat lasa o linie curata.
Se ia de pe foc și se amestecă berea, apoi se adaugă sare în trepte mici după gust. Custard este bine sărat atunci când are o aromă distinctă ascuțită, nu doar dulceață arsă. Se strecoară într-un recipient și se răcește peste noapte. A doua zi, putinei conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețata la congelator timp de cel puțin 2 ore, astfel încât să se poată întări.