Îngheț De Var Mentolat
Înghețarea varului mentolat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 12. O porție conține 287 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de lime, gelatină cu aromă de lime marca jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Îngheț De Var Mentolat, Îngheț De Zmeură-Var, și Var Philly Congela pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Liniați tigaia rotundă de 9 inci cu folie de plastic, cu capetele care se extind peste partea tigaiei. Bateți brânza Neufchatel și 1/4 cană de zahăr cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați amestecul de gelatină uscată, coaja și sucul; se amestecă bine.
Bateți biciul rece și menta; se toarnă în tigaia pregătită.
Se amestecă firimiturile de covrig, zahărul rămas și untul; se presară peste amestecul de budincă. Acoperiți desertul cu capete de folie de plastic; utilizați pentru a apăsa ușor amestecul de firimituri în umplutură.
Congelați 3 ore sau până când este ferm. Inversați desertul pe farfuria de servire; îndepărtați tigaia și folia de plastic.
Lăsați desertul să stea la temperatura camerei 15 min. pentru a înmuia ușor înainte de tăiere pentru a servi.