Împletitură De Brunch Cu Cârnați De Pui Cu Mere

Împletitură De Brunch Cu Cârnați De Pui Cu Mere
Panglica de brunch cu cârnați de pui de mere necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 430 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți cremă de brânză, foietaj, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mezeluri Brunch Braid, Ouă Benedict Brunch Braid, și Împletitură Cu Brânză De Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți și amestecați cârnați de pui de mere, cartofi dulci, țelină, ceapă roșie, ardei gras roșu și usturoi în uleiul fierbinte până când legumele sunt fierte, dar nu moi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De PuiCârnați De Pui
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se transferă într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper negru. Amestecați jumătățile de struguri în amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Amestecați crema de brânză, brânza albastră și rozmarinul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Gât De PuiGât De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Așezați foi de patiserie cu puf pe o foaie mare de copt. Folosiți un știft pentru a aplatiza foile de patiserie cu puf și alăturați-le de-a lungul unei margini lungi într-o foaie mare. Începând cu o margine lungă, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fâșii în produse de patiserie la aproximativ 1 1/2 inci distanță și 3 inci adâncime. Repetați tăierea benzilor în marginea lungă opusă, lăsând o margine de fâșii de patiserie tăiate pe fiecare margine opusă și o bandă largă netăiată de patiserie în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Întindeți umplutura uniform pe centrul netăiat al foii de patiserie; aruncați linguri de amestec de brânză albastră peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Împletiți patiseria ridicând o bandă de patiserie stânga și dreapta, traversând cele două benzi peste umplutură și răsuciți o dată pentru a vă alătura. Repetați împletirea patiseriei pe toată rola, traversând perechi opuse de benzi peste umplutură și răsucind o singură dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Presărați patiseria cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este fierbinte și patiseria se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista