Împachetări mexicane cu salsa simplă
Împachetările mexicane cu salsa simplă durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 482 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,5 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită un pachet de împachetări cu tortilla, ceapă, conserve de roșii și ulei. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Funcționează bine ca fel principal. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană), Împachetări Cu Fasole Mexicană, și Împachetări cu pește Mexican sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la înălțime și împrăștiați bucățile de carne de vită, ceapă și piper pe o tavă mare de copt.
Amestecați uleiul și condimentele într-un castron mic, apoi frecați carnea și legumele cu mâinile. Grătiți timp de 10 minute, întorcându-vă la jumătate, până când totul este gătit și ardeii și ceapa încep să se înnegrească la margini.
Încălziți tortilele în cuptorul cu microunde sau sub grătar conform instrucțiunilor ambalajului.
Între timp, răsturnați roșiile într-o sită și lăsați să se scurgă din sucul lor timp de 5 minute. Aruncați sucul, amestecați carnea cu cea mai mare parte a coriandrului tocat și condimentați după gust. Înfășurați carnea de vită și legumele picante, salsa și puțin din coriandrul rămas în tortilla, topping cu o lingură de smântână sau iaurt, dacă doriți.