Zucchini la grătar și frigarui Prosciutto

Zucchini la grătar și frigarui Prosciutto
Zucchini la grătar și frigarui Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 772 calorii, 16g de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto gros, nuci de pin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Prosciutto Înfășurat Frigarui De Creveți La Grătar, Frigarui De Vită La Grătar Cu Dovlecei Și Mentă, și Pesto pui la grătar, dovlecei și frigarui de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Pulverizați grătarul cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Pentru pesto: pulsează busuiocul, nucile, sucul de lămâie, usturoiul, coaja de lămâie, sarea și piperul până se toacă fin într-un blender sau robot de bucătărie. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat uleiul până când amestecul este neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați brânza și pulsul până când tocmai ați încorporat. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
5
Pentru frigarui: filetați 1 rundă de dovlecei pe o frigăruie. Filetați 1 bucată de prosciutto mototolită pe frigarui. Repetați încă 3 ori terminând cu o rundă de dovlecei. Fiecare frigarui ar trebui să aibă 5 runde de dovlecei și 4 bucăți de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Stropiți frigaruile cu ulei de măsline și grătați, întorcându-se ocazional, până când dovleceii sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Ungeți frigarui cu pesto, folosind o perie de patiserie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista