Zmeura Pere Crisp
Rețeta Raspberry Pear Crisp poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Pentru 1,25 USD per porție, obțineți un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 406 de calorii. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați înghețată de vanilie, cereale din boabe de migdale, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crisp de pere și zmeură, Crisp de pere de zmeură și Crisp de zmeură-pere-granola.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați perele, zmeura, 1/4 cană de zahăr brun și 1/2 linguriță de scorțișoară. Cu lingura într-un 9-in uns. farfurie de plăcintă.
Într-un castron mic, combinați făina și zahărul brun și scorțișoara rămase; tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă cerealele.
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când umplutura este spumoasă și topping-ul este maro auriu. Se răcește timp de 10 minute.
Serviți cu înghețată dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp poate fi combinat cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.