Zară-Brânză Scones
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați biscuiții cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, unt, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zmeură Cremă De Brânză Zară Biscuiți, Grâu Integral Zară Afine Crema De Branza Scones, și Biscuiți Din Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Înveliți ușor o foaie de copt cu spray de gătit vegetal.
Într-un robot de bucătărie, combinați făina, praful de copt și untul și pulsul până când amestecul seamănă cu pesmetul grosier.
Transferați într-un castron mare și adăugați cele 2 brânzeturi, cimbru, fulgi de ardei iute și lapte bătut. Se amestecă până când amestecul se lipeste împreună. (Va fi ușor sfărâmicios.)
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și frământați ușor până se reunește, aproximativ 30 de secunde. Formați aluatul pentru a forma o rundă uniformă, plată, de aproximativ 1 inch grosime.
Tăiați aluatul în 12 pene.
Așezați-le la aproximativ 2 centimetri distanță pe foaia de copt.
Coaceți până când biscuiții sunt maro auriu deschis, 18 până la 20 de minute.
Îndepărtați cu o spatulă metalică. Acestea sunt cel mai bine servite proaspete, dar pot fi făcute cu până la 2 zile înainte. Înfășurați în folie și reîncălziți într-un cuptor de 250 F timp de 10 minute. A se păstra într-un recipient etanș.