Zampone cu cartofi și vinetă de muștar Balsamic

Zampone cu cartofi și vinetă de muștar Balsamic
Zampone cu cartofi și vinaigrette de muștar Balsamic este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 701 calorii, 8g de proteine, și 55g de grăsime per portie. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți muștar dijon, cartofi roșii, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Mustar-Balsamic Vinaigrette, Salată de somon de muștar - mărar cu vinetă balsamică, și Salată De Petrecere Cu Vinetă Balsamică De Miere-Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați Zampona. Înțepați Zampona de aproximativ 20 de ori peste tot cu un ac.
2
Așezați într-o oală suficient de mare pentru a scufunda cârnații în apă. Umpleți vasul cu apă caldă și aduceți la fierbere. Coborâți ușor căldura, astfel încât apa rămâne aproape fiartă. Acoperiți și continuați să gătiți timp de 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Descoperiți și verificați temperatura internă a cârnaților cu un termometru pentru carne. Gatiti pana cand temperatura citeste 150 de grade. Opriți focul și lăsați să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci fără stoc, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se adaugă cartofii și se sotează încet până se rumenesc ușor pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6
Se adaugă laptele și se fierbe neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper. Se lasă să stea într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
7
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați muștarul și oțetul. Adăugați încet uleiul de măsline extra virgin într-un flux subțire, formând o emulsie. Se amestecă constant până se adaugă tot uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
EmulsiiEmulsii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Adăugați arpagicul tăiat și verificați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9
Scoateți Zampona din apă. Tăiați cu grijă jumătate din cârnați în runde de 1/2 inci. Pe un platou mare de servire, întindeți cartofii în jurul bazei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
10
Așezați bucățile și feliile de Zampone peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
11
Turnați vinaigreta într-un ulcior de servire, permițând fiecărei persoane să-și îmbrace propria porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
12
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista