Zahăr ' s rumenit-unt Pecan bile

Zahăr ' s rumenit-unt Pecan bile
Bilele de Pecan cu unt rumenit de zahăr ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, vanilie, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Unt Rumenit, Păstrăv Prăjit Cu Unt Rumenit De Pecan, și Fursecuri De Pecan Glazurate Cu Unt Rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați nuci pecan; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand continuu, pana cand untul incepe sa se rumeneasca. (Untul va deveni spumos pe măsură ce se gătește atât de ușor pentru a preveni arderea nucilor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
NuciNuci
3
Se ia de pe foc; se toarnă în castron. Refrigerați 15 până la 20 de minute sau până când amestecul este răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți cuptorul la 177°. într-un castron mare, bateți amestecul răcit de unt-pecan și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
5
Adăugați scorțișoară și vanilie; bate bine. Reduceți viteza la minim; bateți treptat în făină până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Rulați aluatul în bile de dimensiune de 1 inch; așezați pe foi de biscuiți unsuroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți aproximativ 12 minute sau până când prăjiturile sunt maro auriu deschis (nu coaceți prea mult). Îndepărtați imediat cookie-urile de pe foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Așezați zahărul pudră într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Rulați fursecurile calde în zahăr pudră pentru a acoperi; reveniți la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute. Reroll cookie-uri în zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista