Zaatar și pui la grătar cu lămâie

Zaatar și pui la grătar cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 516 calorii, 29G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Fresh Zaatar Freca, Paiele Zaatar, și Zaatar Glaze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ulei, zaatar, suc de lămâie, coajă, usturoi, sare și piper într-un castron mare.
Adăugați pui și întoarceți-vă la strat.
Încălziți grătarul la mediu (350 până la 450). Pui la grătar, cu pielea în jos, până se rumenesc, 5 până la 8 minute; urmăriți flăcările și mutați puiul într-un loc mai răcoros, dacă este necesar. Întoarceți puiul și grătarul până când sunt fierte, aproximativ 4 minute.
Grătiți pene de lămâie și ceapă în ultimele minute, întorcându-vă o dată, doar până când apar semne de grătar.
* Găsiți amestecul de condimente din Orientul Mijlociu în culoarul de condimente al magazinelor alimentare bine aprovizionate și la worldspice.com