Wasabi Crusted Scoici

Wasabi Crusted Scoici
Wasabi Crusted Scallops este un fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 823 calorii, 16g de proteine, și 54g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de chile, vin de prune, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Somon de Wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Scoici tocite cu Pancettan peste Avocado și Wasabi, și Mușchi cu crustă Nori cu Shiitake și Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola la foc mediu într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați șalotele, ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent până când șalotele sunt translucide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Adăugați uleiul de susan, vinul de prune, stocul de homar, laptele de nucă de cocos, sosul dulce de chili și fierbeți până când aromele se amestecă și amestecul se reduce cu aproximativ un sfert, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
Stoc De HomarStoc De Homar
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați piureul de mango și condimentați cu suc de lămâie și sare. Se fierbe încă 3 până la 5 minute, apoi se strecoară și se lasă deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MangoPiure De Mango
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Pentru a face crusta: într-o mașină de tocat condimente sau mortar, măcinați muștarul și semințele de coriandru cu boabele de piper și mazărea wasabi. Reglați condimentul cu pulbere de wasabi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Wasabi PulbereWasabi Pulbere
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mazăre WasabiMazăre Wasabi
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Cu puțin timp înainte de servire, rotiți scoicile în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați scoici și se fierbe până când încep să crocante, apoi flip. Gatiti scoicile pana cand sunt crocante pe toate partile. Puneți scoicile pe farfurii calde. Lingurați coulis în jurul scoicilor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista