Vioi Reuben Rolls
Snappy Reuben Rolls necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 151 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână varză murată, muștar, rulouri semilună și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Rolls Vioi, Reuben Rolls, și Reuben Egg Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți rulourile de semilună și separați-le în 8 triunghiuri.
Rotiți fiecare porție de aluat într-un triunghi de 7 inci.
Amestecați varza murată, sosul pentru salată și muștarul.
Așezați 1 felie de vită cornată pe partea largă a 1 triunghi, pliată pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Întindeți 2 linguri de amestec de varză murată peste carnea de vită cornată și acoperiți cu 2 fâșii de brânză.
Rulați, începând cu capătul larg al triunghiului. Repetați cu triunghiurile rămase,amestecul de varză, carnea de vită și brânza.
Așezați rulourile, îndreptați părțile în jos, pe o foaie de copt negreșită.
Coaceți rulourile la 375 timp de 15 până la 17 minute sau până se rumenesc.
Rulourile pot fi coapte și congelate. Pentru a reîncălzi, dezghețați la temperatura camerei 15 minute; acoperiți cu folie și coaceți la 375 timp de 25 de minute. Descoperiți și coaceți 4 minute.