Pepene galben de vară cu granita de busuioc-mentă
Pepenele de vară cu granita de busuioc-mentă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. Dacă aveți la îndemână apă, frunze de busuioc, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Încercați Pepene galben de vară cu granita de busuioc-mentă, Pepene galben cu granita de busuioc-var, și Salată Cous Cous de pepene galben de vară cu Avocado, struguri și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul, menta tocată, busuiocul și coaja de tei într-un castron mediu. Se pasează cu lingura de lemn până când ierburile devin verde închis, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie și 1 1/4 căni de apă.
Lăsați să stea 1 oră. Tulpina în castron mare, apăsând pe solide.
Transferați 1/2 cană sirop de var în ulcior mic; acoperiți și refrigerați.
Turnați siropul de var rămas în vasul de copt metalic de 13x9x2 inci.
Așezați vasul în congelator. Se amestecă siropul cu furculița la fiecare oră până se îngheață, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.)
Împărțiți pene de pepene galben Între 8 boluri de supă puțin adânci.
Stropiți pepene galben cu sirop de lime rezervat. Răzuiți granita în fulgi cu furculița. Lingura Generos 1/2 cana granita deasupra pepene galben în fiecare castron.
Se presară cu frunze de mentă feliate, se ornează cu crenguțe de mentă și se servește.