Vinetă Verde De Măsline-Migdale

Vinetă Verde De Măsline-Migdale
Vinaigreta verde de măsline-migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 105 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, piper, măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de fenicul cu vinetă verde de măsline, Tapenadă De Măsline Și Migdale Verzi, și Răspândire De Măsline Și Migdale Verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați măslinele, migdalele, pătrunjelul și usturoiul; se învârte până se toacă foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați ulei, suc de lămâie, muștar și o măcinare generoasă de piper negru; învârtiți până cât mai neted posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista