Vinetă Proaspătă De Busuioc

Vinetă Proaspătă De Busuioc
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Vinetă proaspătă de busuioc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 364 calorii, 0g de proteine, și 41G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, oțetul de zmeură, cățelul de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Vinetă Proaspătă De Piersici-Busuioc, Salată proaspătă de verdeață cu vinetă de portocale-busuioc, și Salată caldă de caracatiță și ceapă dulce cu busuioc proaspăt și vinetă de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 6 ingrediente într-un blender până se omogenizează. Cu blenderul în funcțiune, adăugați treptat ulei într-un flux lent și constant; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista