Vinetă de pui prăjită

Vinetă de pui prăjită
Friptura de pui vinaigrette ia în jurul valorii de 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 646 calorii, 17g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.97 pe portie. Această rețetă de la BBC Good Food are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei, pui, roșii de prune pentru copii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 85%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Prăjiți legume cu vinetă, Vinetă Balsamică Cu Căpșuni Prăjite, și Friptură De Porc Cu Vinetă De Muștar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți untul cu sucul de lămâie, salvie și niște condimente. Separați ușor pielea de pui folosind mâna începeți din partea de jos a sânului, deplasându-vă până la picioare și aveți grijă să nu rupeți pielea. Frecați untul dedesubt. Condimentați cavitatea și umpleți cu jumătate de căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Așezați cartofii și câțiva căței de usturoi rămași în baza unei tăvi mari de prăjire, stropiți cu jumătate de ulei de măsline și așezați puiul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Umpleți fiecare jumătate de ardei cu un cățel de usturoi zdrobit și un sfert din roșiile prune, stropiți cu uleiul de măsline rămas și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
5
Așezați în jurul exteriorului puiului și turnați peste bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
6
Prăjiți timp de 1 oră 50 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
7
Adăugați dovleceii după 1 oră, aruncându-i în uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute, apoi așezați puiul și legumele pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Se amestecă muștarul cu oțetul de vin roșu, uleiul de măsline și condimentele. Îndepărtați orice exces de grăsime de pe sucurile de gătit și puneți-l într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se amestecă în vinetă. Lingurați peste pui și legume, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
VinetăVinetă
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista