Vinetă Clasică

Vinetă Clasică
Vinaigretul clasic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 378 calorii, 0g de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 2 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher grosieră, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vinetă Clasică, Vinetă Clasică, și Vinetă Clasică.

Instrucțiuni

1
Cu partea plată a cuțitului unui bucătar mare, mash usturoi și 1/4 linguriță. sare împreună într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Într-un borcan mic cu șurub, combinați pasta de usturoi, 1 linguriță. muștar, piper și 2 linguri. oțet. (Dacă utilizați șalotă, lăsați amestecul să stea 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Adăugați ulei în borcan, acoperiți și agitați puternic până când uleiul și oțetul se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Gustați și adăugați mai multă sare, oțet sau muștar, dacă doriți. Pansamentul se va păstra, la frigider, până la 1 săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Variații. Folosind această formulă de bază, puteți face multe alte pansamente gustoase.
6
Amestecați uleiul: pentru salate cu nuci prăjite și brânză, folosiți ulei de nucă sau alune. Uleiurile de nuci devin rapid râncede la temperatura camerei, așa că păstrați-le în frigider după ce le-ați deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De AluneUlei De Alune
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Utilizați un alt acid: oțetul Balsamic este bun pentru salatele de iarnă, cum ar fi cele cu nuci, brânzeturi abundente și legume rădăcinoase. Salatele de primăvară de verdeață fragedă sau sparanghel pot fi îmbrăcate cu o vinaigretă mai blândă care folosește oțet de șampanie, iar o vinaigretă de oțet de sherry se împerechează frumos cu ciuperci sărate lemnoase. Sucul de citrice poate fi înlocuit și cu oțetul. Dacă folosiți un citrus mai dulce, cum ar fi portocalele, adăugați un pic de suc de lămâie pentru a da pansamentului o margine de tartă (gustați-l pentru a vă asigura că există suficient tang). Sucul de lămâie drept este mai blând decât oțetul și este adesea folosit într-un raport de 1 la 1 cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Oțet De SherryOțet De Sherry
Fructe CitriceFructe Citrice
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
VerziiVerzii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Încercați stir-ins: aceasta înseamnă ierburi proaspete de orice fel, sau chiar o linguriță. sau 2 tapenade, pesto, hamsie tocată sau jeleu de fructe (cum ar fi zmeura sau coacăzul). Un vârf de zahăr alb sau brun poate rotunji și aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
CoacăzeCoacăze
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
9
Faceți înainte: dublați sau triplați rețeta maestruvinaigreta se va păstra, la frigider, până la 1 săptămână. Uleiul se va congela, așa că lăsați pansamentul să ajungă la temperatura camerei și agitați bine înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1
Uscați-vă bine salata. Rotiți într-un filator de salată sau uscați cu atenție între prosoape, altfel veți avea un castron de umezeală.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Fii blând cu pansament. Utilizați mai puțin decât credeți că aveți nevoie (începeți cu 2 linguri. pentru 10 căni de salată) pentru a ajuta la menținerea salatei crocante. După ce ați aruncat și gustat, puteți adăuga întotdeauna mai multe.
3
Aruncați bine, dar ușor. Folosiți-vă mâinile curate; sunt cele mai bune instrumente pentru acoperirea completă a frunzelor fără a le învineți.
4
Permiteți spațiu. Folosiți un castron mare de cel puțin două ori mai mare decât salata. O multime de cameră face mai ușor să arunce conținutul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Îmbracă-te în ultimul moment. Pentru cea mai crocantă salată, îmbrăcați-vă și aruncați chiar înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista