Vinete prăjite cu sos de roșii
Vinete prăjite cu sos de roșii este un vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 24 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 35. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, piper, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri de vinete și roșii la grătar cu pansament Roquefort, Vinete prăjite cu sos de Tahini cu lămâie, și Vinete Prăjite Cu Sos De Var Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți vinetele pe o foaie mare de copt cu margini și străpungeți peste tot. Prăjiți vinetele timp de 45 de minute, până când sunt foarte moi.
Între timp, curățați roșiile cu un cojitor de legume. Lucrând peste o sită grosieră așezată peste un castron, tăiați carnea din roșii și transferați-o într-un castron puțin adânc. Lăsați semințele, miezul și sucurile să cadă în sită. Zdrobiți miezurile de roșii și apăsați sucul prin sită.
Adăugați sucul în castron cu carnea de roșii; aruncați semințele și miezurile. Condimentează Roșia cu 1/2 linguriță de sare și lasă să stea până se eliberează mai multe sucuri, aproximativ 25 de minute.
Prăjiți ardeii direct peste o flacără de gaz sau sub broiler, întorcându-se, până când sunt carbonizați peste tot.
Transferați ardeii într-un bol și lăsați să se răcească. Cojiți, miezul, semințele și tocați gros ardeii.
Tăiați secțiunile de roșii în zaruri mici. Întoarceți-le în castron și amestecați ardeii tocați, usturoiul, oțetul, zahărul și 1/4 cană plus 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu piper.
Cojiți vinetele, lăsând tulpina atașată.
Tăiați centrul fiecărei vinete și aruncați orice sac de semințe mari; stropiți ușor cu ulei de măsline. Condimentează bine cu sare. Puneți pansamentul de roșii peste vinete.
Se presară cu busuiocul și se servește.