Vinete Parmigiana 2

Vinete Parmigiana 2
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele Parmigiana 2. Această rețetă servește 6 și costă 5,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1177 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de frunze de cimbru, lapte, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Vinete Parmigiana fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos: într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se adaugă usturoiul și ceapa și se condimentează cu sare și fulgii de ardei roșu. Gatiti pana cand ceapa devine translucida, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Adăugați zahărul și roșiile conservate. Folosiți o lingură de lemn pentru a rupe o parte din roșiile întregi și gătiți 10 până la 15 minute la foc mediu, amestecând din când în când. Gust pentru condimente. Roșiile ar trebui să fie destul de defalcate și aromele care se reunesc. Gatiti inca cateva minute daca rosiile inca au gust de parca ar avea nevoie de putin mai mult timp pentru a se descompune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Adăugați 2 până la 3 căni de apă în sos pe măsură ce se gătește dacă se pare că devine prea gros. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Pentru vinete: aranjați rundele de vinete într-un singur strat pe 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Se presară cu sare, pe ambele părți ale fiecărei felii și se lasă să stea aproximativ o oră. (Sărarea scoate aroma lichidă și amară.) După o oră, clătiți cu apă rece și uscați-le bine cu un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Puneți făina într-un castron mediu. În altul, amestecați ouăle și laptele. Într-un al treilea bol, combinați pesmetul cu oregano și frunze proaspete de cimbru. Înmuiați fiecare felie de vinete în făină și scuturați orice exces. Apoi, înmuiați amestecul de ouă și în final în pesmet. Asigurați-vă că acoperiți ambele părți ale fiecărei felii. Aranjați-le în straturi unice înapoi pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Într-o tigaie mare, turnați suficient ulei pentru a acumula aproximativ 1/2 inch în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Încălziți uleiul până începe să fumeze ușor (alternativ, testați cu un termometru și așteptați până când se înregistrează între 380 și 400 de grade F). Folosiți o pereche de clești de bucătărie pentru a adăuga un singur strat de vinete în ulei. Gatiti-le pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Scoateți din ulei și transferați pe o foaie de copt prevăzută cu un prosop de bucătărie, astfel încât vinetele să se poată scurge în timp ce celelalte gătesc. Condimentează ușor cu sare. Aveți grijă să reîncălziți uleiul până la temperatură înainte de a adăuga un alt lot de felii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Pentru asamblare: într - un vas de copt de 17 pe 11 inci, lingurați aproximativ un sfert din sosul de roșii de pe fund. Se acoperă cu un strat de vinete prăjite. Feliile de vinete se pot suprapune ușor. Se acoperă cu aproximativ una dintre feliile de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
14
Se presară cu aproximativ un sfert din parmezanul și brânzeturile provolone. Spoon mai mult sos și repetați încă de două ori pentru a face 3 straturi. Se acoperă cu mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ProvoloneProvolone
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Așezați vasul în partea superioară a cuptorului și gătiți până când brânza este topită și bulbucată, 30 până la 45 de minute. Întotdeauna am nibble pe un pic de care înainte de a împărtăși cu prietenii mei!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Serviți într-un castron, astfel încât să nu pierdeți nimic!
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Ingrediente

1Ceapa galbena medie, tocataPesmet în stil ItalianPesmet în stil Italian21 litru de lapte integral, la temperatura camereivinete (aproximativ 2 1/2 lire sterline total), spălate și tăiate în runde de 1/2-inch grosimevinete (aproximativ 2 1/2 lire sterline total), spălate și tăiate în runde de 1/2-inch grosime5mariouăouă2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru6cuișoareusturoi, curățat și presat sau rasusturoi, curățat și presat sau ras1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)colorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher680Nuci de orice fel (tocate)mozzarella, tăiată în felii subțiri (sau sfâșiată în felii groase)mozzarella, tăiată în felii subțiri (sau sfâșiată în felii groase)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oregano uscatoregano uscat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan rasparmezan ras2kgroșii întregi de prune San Marzanoroșii întregi de prune San Marzano1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriprovolone rasăprovolone rasă1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline plus 3 până la 4 linguriulei de măsline plus 3 până la 4 linguri3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal, pentru prăjit, după cum este necesarUlei vegetal, pentru prăjit, după cum este necesar3(iarnă)1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână31 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă galbenă, decojită, înjumătățită și tăiată în felii subțiriceapă galbenă, decojită, înjumătățită și tăiată în felii subțiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista