Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele Parmigiana 2. Această rețetă servește 6 și costă 5,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1177 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de frunze de cimbru, lapte, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Vinete Parmigiana fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos: într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se adaugă usturoiul și ceapa și se condimentează cu sare și fulgii de ardei roșu. Gatiti pana cand ceapa devine translucida, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Adăugați zahărul și roșiile conservate. Folosiți o lingură de lemn pentru a rupe o parte din roșiile întregi și gătiți 10 până la 15 minute la foc mediu, amestecând din când în când. Gust pentru condimente. Roșiile ar trebui să fie destul de defalcate și aromele care se reunesc. Gatiti inca cateva minute daca rosiile inca au gust de parca ar avea nevoie de putin mai mult timp pentru a se descompune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Adăugați 2 până la 3 căni de apă în sos pe măsură ce se gătește dacă se pare că devine prea gros. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Pentru vinete: aranjați rundele de vinete într-un singur strat pe 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Se presară cu sare, pe ambele părți ale fiecărei felii și se lasă să stea aproximativ o oră. (Sărarea scoate aroma lichidă și amară.) După o oră, clătiți cu apă rece și uscați-le bine cu un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Puneți făina într-un castron mediu. În altul, amestecați ouăle și laptele. Într-un al treilea bol, combinați pesmetul cu oregano și frunze proaspete de cimbru. Înmuiați fiecare felie de vinete în făină și scuturați orice exces. Apoi, înmuiați amestecul de ouă și în final în pesmet. Asigurați-vă că acoperiți ambele părți ale fiecărei felii. Aranjați-le în straturi unice înapoi pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Într-o tigaie mare, turnați suficient ulei pentru a acumula aproximativ 1/2 inch în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Încălziți uleiul până începe să fumeze ușor (alternativ, testați cu un termometru și așteptați până când se înregistrează între 380 și 400 de grade F). Folosiți o pereche de clești de bucătărie pentru a adăuga un singur strat de vinete în ulei. Gatiti-le pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Sos Iute Cu Ulei De Susan
12
Scoateți din ulei și transferați pe o foaie de copt prevăzută cu un prosop de bucătărie, astfel încât vinetele să se poată scurge în timp ce celelalte gătesc. Condimentează ușor cu sare. Aveți grijă să reîncălziți uleiul până la temperatură înainte de a adăuga un alt lot de felii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Pentru asamblare: într - un vas de copt de 17 pe 11 inci, lingurați aproximativ un sfert din sosul de roșii de pe fund. Se acoperă cu un strat de vinete prăjite. Feliile de vinete se pot suprapune ușor. Se acoperă cu aproximativ una dintre feliile de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Cruzi Mărunțiți
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
14
Se presară cu aproximativ un sfert din parmezanul și brânzeturile provolone. Spoon mai mult sos și repetați încă de două ori pentru a face 3 straturi. Se acoperă cu mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi Mărunțiți
Provolone
Sos De Roșii Hunt's®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Așezați vasul în partea superioară a cuptorului și gătiți până când brânza este topită și bulbucată, 30 până la 45 de minute. Întotdeauna am nibble pe un pic de care înainte de a împărtăși cu prietenii mei!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Serviți într-un castron, astfel încât să nu pierdeți nimic!
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)