Vinete La Grătar Curry

Vinete La Grătar Curry
Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 127 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Un amestec de frunze de mentă, ulei de susan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vinete Curry, Supă De Vinete Curry, și Supă De Vinete Curry.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Frecați rundele de vinete pe ambele părți cu ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se presară cu pudră de curry, sare și piper. Grătiți până se carbonizează ușor, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se presară cu mentă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Echipamente

DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista