Vinete La Grătar Curry
Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 127 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Un amestec de frunze de mentă, ulei de susan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vinete Curry, Supă De Vinete Curry, și Supă De Vinete Curry.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Frecați rundele de vinete pe ambele părți cu ulei de susan.
Se presară cu pudră de curry, sare și piper. Grătiți până se carbonizează ușor, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Se presară cu mentă pentru a servi.