Vinete Asiatice la grătar cu sos de ghimbir

Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Vinetele Asiatice la grătar cu sos de ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, ulei vegetal, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete Chinezești La Grătar Cu Sos De Usturoi Și Ghimbir, Cotlet De Porc Asiatic (Sos De Soia De Ghimbir), și Vinete prăjite cu sos de ghimbir-usturoi.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă rezistent la căldură, combinați apa și zahărul și cuptorul cu microunde la putere mare timp de 10 secunde, până când zahărul este dizolvat.
Adăugați ghimbirul ras, oțetul, uleiul de susan și 1/2 cană de ulei vegetal și condimentați cu sare.
Puneți un coș mare cu aburi într-o cratiță mare, adăugați 1/2 inch de apă și aduceți la fierbere la foc moderat. Aburiti vinetele in loturi, taiate cu partea in jos, pana cand sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Încălziți o tigaie pentru grătar. Periați ușor vinetele peste tot cu ulei vegetal. Grătiți la foc mare până când apar semne de grătar, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte, apoi transferați pe un platou de servire. Puneți sosul de ghimbir peste vinete.
Se ornează cu busuiocul Violet (dacă se folosește) și se servește imediat.