Vinete Asiatice la grătar cu sos de ghimbir

Vinete Asiatice la grătar cu sos de ghimbir
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Vinetele Asiatice la grătar cu sos de ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, ulei vegetal, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete Chinezești La Grătar Cu Sos De Usturoi Și Ghimbir, Cotlet De Porc Asiatic (Sos De Soia De Ghimbir), și Vinete prăjite cu sos de ghimbir-usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de sticlă rezistent la căldură, combinați apa și zahărul și cuptorul cu microunde la putere mare timp de 10 secunde, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ghimbirul ras, oțetul, uleiul de susan și 1/2 cană de ulei vegetal și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Puneți un coș mare cu aburi într-o cratiță mare, adăugați 1/2 inch de apă și aduceți la fierbere la foc moderat. Aburiti vinetele in loturi, taiate cu partea in jos, pana cand sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Încălziți o tigaie pentru grătar. Periați ușor vinetele peste tot cu ulei vegetal. Grătiți la foc mare până când apar semne de grătar, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte, apoi transferați pe un platou de servire. Puneți sosul de ghimbir peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se ornează cu busuiocul Violet (dacă se folosește) și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista