Vin roșu fiert coaste scurte cu legume de toamnă zdrobite

Vin roșu fiert coaste scurte cu legume de toamnă zdrobite
Nevoie de o curs principal fără lactate? Vin roșu coaste scurte fierte cu legume de toamnă zdrobite ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $6.2 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1362 calorii, 49G de proteine, și 104G de grăsime. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru ziua valentin. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, frunze de rozmarin, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vin roșu fiert coaste scurte cu legume de toamnă zdrobite, Vin roșu-coaste scurte fierte cu legume, și Vin Roșu Fiert Coaste Scurte.

Instrucțiuni

1
Înveliți coastele cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CoasteCoaste
2
Încălziți uleiul într-un vas de 8 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați coastele în 2 loturi și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
4
Scoateți coastele din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa în oală și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă morcovii, țelina, usturoiul tocat și rozmarinul și se fierbe timp de 3 minute. Se amestecă bulionul de vită și vinul. Întoarceți coastele în oală și încălziți la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră sau până când coastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
RozmarinRozmarin
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CoasteCoaste
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Încălziți bulionul de legume, dovleceii, cartoful dulce, napii, păstârnacul, ceapa spaniolă și căței de usturoi într-o cratiță de 4 litri la foc mare până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ceapa SpaniolăCeapa Spaniolă
Cartofi DulciCartofi Dulci
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
NapNap
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scurgeți bine legumele într-o strecurătoare, rezervând lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Puneți legumele cu 1/2 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
9
Adăugați lichid de gătit suplimentar, dacă este necesar, până când legumele au consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
10
Serviți legumele cu coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CoasteCoaste

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiToamna
Revista