Vin De Casă
Vinul de casă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 460 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, concentrat de suc - orice aromă, cu excepția citricelor, zahărului și a altor câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Vin De Coacăz Negru De Casă, Cozi De Bou Fierte Și Paste De Vin Roșu De Casă, și Salată verde Gourmet cu vinetă de vin roșu de casă.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, zahărul și concentratul de suc într-un ulcior de galoane. Umpleți ulciorul restul drumului cu apă rece. Clătiți un balon mare și montați-l peste deschiderea ulciorului. Asigurați balonul cu o bandă de cauciuc.
Așezați ulciorul într-un loc răcoros și întunecat. Într-o zi veți observa că balonul începe să se extindă. Pe măsură ce zahărul se transformă în alcool, gazele eliberate vor umple balonul. Când balonul este dezumflat înapoi la dimensiune, vinul este gata de băut. Este nevoie de aproximativ 6 săptămâni în total.