Vidalia Ceapa Dip
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Scufundarea cu ceapă vidaliană ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 54 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1147 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți lapte italian * trei amestec de brânză, ceapă walla wallan, maioneză cu conținut redus de grăsimi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dulce Vidalian Ceapa Dip, Baie De Ceapă Vidaliană, și Baie De Ceapă Vidaliană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 163°.
Se amestecă primele 3 ingrediente.
Se întinde pe fundul plăcii de plăcintă de 9 inci; se presară cu parmezan.
Coaceți 45 min. sau până se rumenesc.