Vermicelli de orez cu pui și Nuoc Cham

Vermicelli de orez cu pui și Nuoc Cham
Rețeta Vermicelli de orez cu pui și Nuoc Cham ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 1096 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $6.81 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de zahăr brun, ulei vegetal, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Grătar: carne de porc Vietnameză cu tăiței Vermicelli și Nuoc Cham, Pește Turmeric vietnamez cu tăiței de orez, mărar și Nuoc Cham, și Dieta echilibrată: salată de tăiței de orez cu Kale, Scallions și sos Nuoc Cham pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru căldură medie. Asezonați puiul cu sare și grătar, întorcându-vă des și îndepărtându-vă de căldura directă,dacă este necesar, până când este gătit și un termometru cu citire instantanee introdus în registrele centrale 165, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Transferpui pe o farfurie.
3
Lăsați să se răcească ușor, apoicarne roșie, aruncând pielea și oasele.Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Gătiți șalota în ulei într-o cratiță micăpeste foc mediu, amestecând ocazional,până când șalota devine maro aurie și crocantă,8-10 minute (rezervați ulei de șalotă și folosiți pentru a face vinaigrete). Folosind o lingură cu fante, transferați inelele de șalotă pe o placă căptușită cu prosop de hârtie și condimentați cu sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Între timp, puneți fidea într-o marecastron și adăugați apă clocotită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
6
Letnoodles se înmoaie până se înmoaie,dar nu moale, 5-10 minute; scurgere. Clătiți sub apă receși se scurge bine.
7
Amestecați chile, usturoiul, sucul de lămâie,sosul de pește și zahărul brun într-un castron mare pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați tăiței, napi, ridichi,jumătate de busuioc și pui mărunțit rezervat și tosso combina. Se acoperă cu șalotă prăjită rezervatăinele și busuiocul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
RidicheRidiche
PastePaste
NapNap
BusuiocBusuioc
9
Faceți înainte: inelele de eșalotă pot fi prăjite3 zile în avans. Depozitați etanș la temperatura camerei. Se poate face pansament2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista