Verdeață de nap din sud și Jareți de șuncă

Verdeață de nap din sud și Jareți de șuncă
Verdele de nap din sud și cârligele de șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 205 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână jareți de șuncă, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Verdeață De Nap În Stil Sudic, Verdeață tradițională sudică (muștar, nap sau gulere), și Verdeață Collard Cu Jareți De Șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți jareți de șuncă și 2 litri de apă la fierbere într-un cuptor olandez de 8 litri. Reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 până la 2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Îndepărtați și aruncați tulpinile și petele decolorate de pe verdeață. Se toacă verdeața și se spală bine; scurgere. Curățați rădăcinile de nap și tăiați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
NapNap
3
Adăugați verdeață, rădăcini și zahăr în cuptorul olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 45 până la 60 de minute sau până când verdele și rădăcinile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista