Verdeață Collard cu Guanciale și ardei iute
Rețeta de verdeață cu Guanciale și ardei iute este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această garnitură are 501 calorii, 13g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, guanciale, verdeață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: verdeață Collard cu ardei iute Poblano și Chorizo, Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), și Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană.
Instrucțiuni
Aduceți guanciale și 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mică, apoi gătiți la foc mic 10 minute (5 minute dacă folosiți slănină) pentru a face puțină grăsime.
Scurgeți, rezervând 2 căni de apă. Ștergeți guanciale uscat.
Fierbeți ușor verdeața într-o oală mare umplută cu trei sferturi pline cu apă până se înmoaie, 18 până la 20 de minute.
Se scurge, se clătește cu apă rece și se scurge din nou. Tăiați grosolan.
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie mare la foc mediu-mic pana la sizzling, 2 pana la 3 minute.
Adăugați guanciale; gatiti 2 minute, apoi transferati usturoiul pe prosoape de hartie. Continuați să gătiți guanciale, amestecând adesea cu o lingură cu mâner lung (poate stropi), până când este crocant, 6 până la 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie.
Rupeți arbol chile în jumătate, adăugați în ulei în tigaie și prăjiți până se umflă, 1 minut.
Adăugați verdeață, usturoi rezervat și sare și piper și amestecați până când sunt acoperite.
Adăugați lichid de gătit rezervat și gătiți la foc mediu-mare până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă, dar verdeața este încă suculentă, 10 până la 15 minute.
Se amestecă guanciale. Puneți verdeața într-un vas și împrăștiați ardei iute Calabrian deasupra.
* Găsiți guanciale și Calabrian chiles pe amazon.com sau de la o delicatese sau băcănie italiană.