Veggie Pad Thai

Veggie Pad Thai
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Veggie Pad Thai. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 394 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de suc de tamarind, broccoli rabe, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo.

Instrucțiuni

1
Înmuiați tăiței în apă fierbinte până când ușor șchiopătează; se scurge și se lasă deoparte. Într-un castron mediu, combinați sosul de pește, sosul de soia, sucul de tamarind(sau altul), oțetul, zahărul și ridichea; se amestecă până se dizolvă zahărul și apoi se lasă deoparte. Pregătiți și măsurați toate celelalte ingrediente înainte de a începe să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
TamarindTamarind
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mare. Când uleiul este fierbinte, funcționând rapid, adăugați usturoi, ciuperci și verdeață, reduceți ușor focul și sotati până când ciupercile sunt cam la jumătatea drumului, aproximativ 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
VerziiVerzii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați piper cayenne și boia și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
4
Adăugați tăiței și amestec de ridichi și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
5
Adăugați muguri de fasole și tofu și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Adăugați arahide și scallions și aruncați. Când toate ingredientele sunt încălzite, scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Garnisiți cu ouă mărunțite, pene de tei și coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
8
Serviți imediat.

Ingrediente

9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri3 picături de sos de soia3 picături de sos de soia2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribroccoli rabe sau 1 cană alte verdeațăbroccoli rabe sau 1 cană alte verdeață1(poate fi sau trece)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăcilantro, tocat, pentru garniturăcilantro, tocat, pentru garnitură3ouă, bătute, fierte, înfășurate și mărunțiteouă, bătute, fierte, înfășurate și mărunțite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisos de peștesos de pește4catei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriarahide crude măcinate fin (ar trebui să fie crude și apoi prăjite)arahide crude măcinate fin (ar trebui să fie crude și apoi prăjite)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline, pentru prăjitulei de măsline, pentru prăjit1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping2mariciuperci portabella, tăiate în bucăți de 1 inchciuperci portabella, tăiate în bucăți de 1 inch2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriridiche măcinată conservatăridiche măcinată conservată397Nuci de orice fel (tocate)packagemedium fidea de orez uscatpackagemedium fidea de orez uscat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet de vin de orezoțet de vin de orez1buchetscallion, tocatscallion, tocat2(iarnă)sos de soia de bună calitatesos de soia de bună calitate596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde4(iarnă)suc de tamarind (încercați să înlocuiți rodii,afine sau alte sucuri)suc de tamarind (încercați să înlocuiți rodii,afine sau alte sucuri)227Nuci de orice fel (tocate)tofu, tăiat în cuburi mici, acoperit cu amidon de porumb și prăjittofu, tăiat în cuburi mici, acoperit cu amidon de porumb și prăjit1micidovlecei, tăiați în fâșii de julienne (opțional)dovlecei, tăiați în fâșii de julienne (opțional)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateGreu
Gata În31 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista