Varză roșie fiartă cu măr
Varza roșie fiartă cu măr este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mere, sare, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Varza roșie fiartă a lui Bette cu măr, Varză roșie fiartă cu semințe de măr și muștar, și Schnitzel de porc și cidru de mere varză roșie fiartă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu-mic, gătiți slănina până când își face grăsimea.
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 5 minute sau până când se înmoaie.
Adăugați zahărul și gătiți timp de 5 minute, până când ceapa este aurie.
Adăugați mărul și capacul. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 3-4 minute, pana cand marul este crocant-fraged.
Adăugați varza și aruncați pentru a acoperi bine cu grăsimea de slănină.
Adăugați oțetul și amestecați bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 minute, sau până când varza devine o nuanță mai deschisă.
Se amestecă 2/3 cană de apă și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic timp de 11 ore, amestecând ocazional, până când varza este foarte fragedă.
Adăugați puțină apă, dacă este necesar. Chiar înainte de servire, condimentați din nou cu sare și piper.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;