Varză de Bruxelles și friptură
Varza de Bruxelles și friptura se amestecă fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei vegetal, orez brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Varză de Bruxelles și friptură, Friptură De Susan Se Amestecă, și Varza de vită și Bruxelles se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti varza de Bruxelles pentru un timp minim conform indicatiilor de pe cutie.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; gătiți și amestecați 1 până la 2 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz; scoateți din tigaie.
Adăugați ardeiul gras și ceapa în tigaie; gatiti si amestecati 2 minute.
Adăugați sosul prăjit și fulgii de ardei roșu. Reduceți căldura; gătiți și amestecați aproximativ 2 minute mai mult sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă carnea de vită și varza de Bruxelles și sosul de unt; gatiti aproximativ 1 minut sau pana cand este fierbinte.