Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și Pancetta
Varza de Bruxelles prăjită cu usturoi și Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 124 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu Pancetta, Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu Pancetta, și Rețetă De Varză De Bruxelles Prăjită Cu Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Aruncați împreună varza de Bruxelles, pancetta, usturoiul, uleiul și sarea și piperul după gust într - o tigaie de copt de 11 x 7 inci și întindeți-o în 1 strat.
Prăjiți în treimea superioară a cuptorului, amestecând o dată la jumătatea prăjirii, până când mugurii se rumenesc pe margini și se înmoaie, aproximativ 25 de minute în total. Se amestecă în apă, răzuind bucăți maro.