Varză de Bruxelles prăjită cu migdale și Pecorino

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles prăjită cu migdale și Pecorino. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, varză de Bruxelles, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu slănină și migdale, Varză de Bruxelles prăjită cu scorțișoară cu migdale prăjite, și Varză de Bruxelles prăjită cu reducere balsamică, brânză de capră și migdale {fără Gluten, cu conținut scăzut de carbohidrați + Super simplu} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 500 F și aranjați un suport în mijloc. În timp ce cuptorul se încălzește, așezați migdalele pe o foaie de copt și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 4 până la 6 minute. Tăiați gros și puneți-le deoparte (rezervați foaia de copt).
Așezați varza de Bruxelles și uleiul într-un castron mare, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi uniform. Aranjați varza de Bruxelles tăiată în jos într-un singur strat pe foaia de copt rezervată (rezervați vasul). Prăjiți, amestecând cam la jumătatea timpului de gătit, până se rumenesc și doar fraged, aproximativ 20 până la 25 de minute în total. (Dacă varza de Bruxelles este mică, verificați-le după 10 minute și reglați timpul de gătit după cum este necesar.)
Transferați varza de Bruxelles în vasul rezervat și lăsați-le deoparte să se răcească timp de 5 minute.
Adăugați migdalele prăjite, brânza și sucul de lămâie și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.