Varză de Bruxelles caramelizată cu fistic
Varza de Bruxelles caramelizată cu fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $2.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 277 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de varză de Bruxelles, fistic, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Sotată Cu Lămâie Și Fistic, Varză de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic, și Varză De Bruxelles Sotată Cu Fistic Și Lămâi.
Instrucțiuni
Așezați varza de Bruxelles într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți cratița și aburiți 8-10 minute sau până când varza de Bruxelles este fragedă, dar crocantă.
Topiți untul într-o tigaie adâncă, adăugați ceapa și 3 linguri de oțet; gatiti pana se rumenesc ceapa.
Adăugați varza de Bruxelles, zahărul și oțetul rămas.
Se sotează la foc mediu până când varza de Bruxelles se caramelizează ușor.
Se condimentează cu sare și piper după gust și se ornează cu fistic.