Vafe cu sos cald de căpșuni
Vafele cu sos cald de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 104 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, miere, vafe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Vafe din făină de porumb cu sos cald de piersici, Vafe de lapte cu sos de căpșuni de casă, și Vafe cu tort de vanilie cu sos de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați căpșunile, 1/4 cană suc de afine și miere. Gatiti la foc mic timp de 10 minute, amestecand ocazional.
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și sucul de afine rămas până se omogenizează; se amestecă în amestecul de căpșuni. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Prăjiți vafe conform instrucțiunilor pachetului; se acoperă cu sos cald de căpșuni.