Usturoi Și Scoici Chili

Usturoi Și Scoici Chili
Reteta usturoi & Chili scoici ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 2. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, nu alegerea dvs., mirin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici prăjite cu gem de Chili thailandez și busuioc, Spaghete cu scoici și usturoi, și Scoici la grătar cu unt de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați scoicile și înmuiați-le în saramură (1 linguriță de sare în 2 1/2 căni de apă) timp de cel puțin 1 oră. clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Revista