Usturoi Zdrobit-Salată De Cartofi
Usturoi zdrobit - salata de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 221 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână arpagic, cartofi Yukon gold, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Cartofi Spartă, Salată De Cartofi Spartă, și Salată De Cartofi Spartă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați capetele de usturoi în jumătate transversal și înfășurați bine într-o bucată mare de folie.
Coaceți până când usturoiul este foarte moale când este presat și maro auriu deschis (desfaceți pentru a testa), 45 de minute până la 1 oră. Când usturoiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, strângeți cuișoarele de pe piele într-un castron mic.
Adăugați ulei de măsline, vin, 1 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper; mash usturoi cu o furculiță până când amestecul este neted.
Între timp, într - o tigaie de 6 până la 8 litri, combinați cartofii și 4 litri de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Adăugați amestecul de usturoi și arpagicul în cartofi și amestecați ușor până se combină, dar încă gros.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește etanș până la 1 zi.