Usturoi Orzo Pilaf
Orzo Pilaf cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 213 de calorii. Pentru 47 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați fulgi de piper, căței de usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 48%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orzo Pilaf cu ierburi, Orzo Pilaf prăjit cu usturoi și spanac și Orzo Pilaf cu broccoli.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți usturoiul și fulgii de piper în ulei timp de 1 minut.
Adăugați orzo; se caleste timp de 3-5 minute sau pana se rumenesc.
Se amestecă bulionul de pui și se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când pastele sunt fragede.
Stropiți cu brânză dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.