Usturoi Ierburi Bere Butt Pui
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și דל פחמימות,e în repertoriul dvs., Pui cu usturoi, iarbă, bere, ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 3948 de calorii, 288 g de proteine și 280 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2 și costă 14,33 USD per porție. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână crenguțe de oregano, unt, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Tatălui va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 92%, ceea ce este extraordinar. Încercați Beer Butt Chicken, Grilled Beer Butt Chicken și Cum să faceți Beer Butt Chicken la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puii și uscați în interior și în exterior cu prosoape de hârtie. Frecați pielea de pui cu 1/4 cană de unt moale.
Amestecați boia de ardei, pudra de usturoi și piper negru într-un castron mic și presărați puii cu aproximativ jumătate din amestecul de condimente. Rezervați condimentele rămase pentru etapa ulterioară.
Faceți o mică gaură în piele între pieptul și pulpa fiecărui pui; folosiți degetul pentru a slăbi pielea sânului și împingeți 1 sau 2 căței de usturoi sub pielea sânului.
Pune patrunjel, oregano si cimbru in cavitatea fiecarui pui.
Lăsați puii la marinat 1 oră sau până la frigider peste noapte.
Preîncălziți grătarul la foc mic și ungeți ușor grătarul.
Puneți 2 căței de usturoi în fiecare cutie de bere parțial plină și îndepărtați ierburile din cavitatea de pui; îndesați ierburile în cutiile de bere. Pulverizați fiecare pui cu spray de gătit și așezați puii pe cutiile de bere, introducând cutii în cavități pentru a ține puii în poziție verticală.
Puneți o secțiune mare de folie de aluminiu pe grătar; ridicați puii pe folie. Ungeți puii cu 1/4 cană de unt topit și stropiți cu amestecul de condimente rămas.
Prăjiți puii la grătar până când un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus într-o coapsă a fiecărei păsări arată 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ 2 ore.