Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați unt Pecan Fudge. Această rețetă face 32 de porții cu 114 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 82 de fani. Dacă aveți zahăr brun, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Unt Pecan Fudge, Unt Pecan Fudge, și Unt Pecan Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați untul, zaharurile, smântâna și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Se fierbe timp de 5 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se amestecă zahărul cofetarilor până se omogenizează. Îndoiți în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3
Răspândiți într-un 8-in cu unt. farfurie pătrată. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
4
Tăiați în 1-in. pătrate. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.